Tekstschrijver Waalwijk

Op zoek naar een tekstschrijver in Waalwijk?

Ben je op zoek naar een goede tekstschrijver in Waalwijk? Zoek niet verder, want ik kom naar je toe. Met gevoel voor de doelgroep, het juiste doel voor ogen en in de tone of voice die past bij jouw bedrijf schrijf ik teksten die mensen bewegen. En dat bewegen kan emotioneel zijn, maar ook richting een aankoop of een contactmoment. Het hangt helemaal af van jouw wensen.

Bekijk diensten

Wie ben ik?

Joep Klerx is JouwTekstman

Dé tekstschrijver in Waalwijk

Mijn naam is Joep Klerx en ik schrijf mijn teksten onder het pseudoniem JouwTekstman. Ik ben als tekstschrijver gevestigd in Waalwijk, maar ook in omliggende steden als Den Bosch, Tilburg en Eindhoven ben ik veel actief. Ik schrijf al sinds ik woorden achter elkaar weet te zetten en ik ben ontzettend blij dat ik er mijn beroep van heb kunnen maken. Naast die passie voor schrijven, word ik ook ontzettend blij als ik klanten positief verras met de teksten die ik aanlever. Of dat nu een websitetekst, een nieuwsbrief of een artikel is maakt dan niet veel uit.

Ik als tekstschrijver in Waalwijk

Een glimps van mijn werkwijze

Of het nu een inspirerend merkverhaal van een zonnepanelenverkoper, een informerende blog over een nieuw voedingsmiddel of een e-book dat in een typische tone of voice geschreven moet worden, ik ga altijd eerst op onderzoek uit. Dat doe ik door de juiste vragen te stellen over het doel van de tekst en de aard van het bedrijf erachter. Vervolgens lees ik me in over het onderwerp en schrijf ik de tekst. SEO-optimaal? Met de juiste zoekwoorden maak ik de tekst leesbaar voor de websitebezoekers én voor Google.

Kennismaken?

Bel me of kom langs in Waalwijk.

Heb jij een tekstschrijver nodig in Waalwijk en omstreken? Ik wil je de juiste vragen stellen, een gepaste offerte opsturen en jou een lach op je gezicht bezorgen op het moment dat je de teksten leest en beseft dat ze raak zijn! Stuur een mail naar joepklerx@jouwtekstman.nl, bel of WhatsApp me op +316 4807 2518.