SEO tekstschrijver Den Bosch

Op zoek naar een SEO tekstschrijver in Den Bosch?

Een SEO tekst wordt veel te vaak alleen geschreven voor een zoekmachine als Google. Oftewel: er wordt alleen gekeken naar de juiste vorm. Genoeg zoekwoorden op de juiste plek, zodat de pagina gevonden wordt door Google. SEO tekstschrijver Den Bosch bijvoorbeeld. Er wordt alleen vaak vergeten dat we met deze teksten mensen naar onze website willen krijgen. Dus het allerbelangrijkste van deze SEO-teksten blijft dat ze leuk, goed leesbaar en informatief zijn voor de uiteindelijke bezoeker.

Hoe ik SEO-teksten schrijf

Wie ben ik?

Joep Klerx is JouwTekstman

SEO tekstschrijver in Den Bosch

Mijn naam is Joep Klerx en als JouwTekstman ben ik jouw SEO tekstschrijver in Den Bosch, Waalwijk en omstreken. Maar mijn teksten stoppen niet op stads- of zelfs landsgrenzen en ik geniet van het feit dat ik slechts een laptop en internet nodig heb om te kunnen werken. Zo kun je me ook in Amsterdam, Eindhoven en Tilburg inschakelen als jouw SEO tekstschrijver. Schrijven überhaupt doe ik als sinds ik het kan en het SEO-gedeelte heb ik mezelf aangeleerd. Zo schrijf ik berekenend en optimaal, zodat je stijgt in de waardering van zoekmachines én schrijf ik goed leesbaar, informatief en gericht op je doelgroep, zodat je stijgt in de waardering van de bezoeker.

Ik als tekstschrijver in Den Bosch

Mijn werkwijze

Wat er ook geschreven moet worden, of het nu om een inspirerend verhaal over je merk of bedrijf gaat, om goed leesbare teksten voor jouw SEO-strategie, om een interessante blog om jouw expertise te showen of om een e-book in jouw tone of voice, waarmee jij jouw klanten laat zien dat jij weet waar je mee bezig bent, ik ga altijd eerst op onderzoek uit. Dat doe ik door de juiste vragen te stellen over het doel van de tekst en de aard van het bedrijf erachter. Vervolgens lees ik me in over het onderwerp en schrijf ik de tekst. SEO-optimaal? Jij geeft mij de zoekwoorden (of ik laat iemand een zoekwoordonderzoekje doen) en de doelgroep en ik zorg ervoor dat zowel mens (doelgroep) als machine (Google) het heerlijk vindt om te lezen.

Op zoek naar een SEO tekstschrijver in Den Bosch?

Neem contact op

Heb jij een SEO tekstschrijver nodig in Den Bosch of omstreken? Ik kom er graag achter wat voor teksten jij precies nodig hebt, maak een gepaste offerte voor je en garandeer je dat je blij wordt van het eindresultaat. Stuur een mail naar joepklerx@jouwtekstman.nl, bel of WhatsApp me op +316 4807 2518.