Tekstschrijver Den Bosch

Op zoek naar een tekstschrijver in Den Bosch?

Ben je op zoek naar een goede tekstschrijver in Den Bosch? Zoek niet verder. Met gevoel voor de doelgroep, het juiste doel voor ogen en in de tone of voice die past bij jouw bedrijf schrijf ik teksten die mensen bewegen. En dat bewegen kan emotioneel zijn, maar ook richting een aankoop of een contactmoment. Het hangt helemaal af van jouw wensen.

Bekijk diensten

Wie ben ik?

Joep Klerx is JouwTekstman

Tekstschrijver in Den Bosch

Mijn naam is Joep Klerx en ik schrijf mijn teksten onder het pseudoniem JouwTekstman. Ik ben als tekstschrijver gevestigd in Den Bosch, maar ik geniet van het feit dat ik alleen een laptop nodig heb om te werken, dus ben ik ook in Tilburg, Eindhoven en Amsterdam als tekstschrijver te vinden. Schrijven doe ik al sinds ik woorden achter elkaar weet te zetten en ik ben ontzettend blij dat ik er mijn beroep van heb kunnen maken. Naast het schrijven zelf, vind ik het vooral heerlijk om klanten positief te verrassen met inspirerende en werkende teksten. Of dat nu een websitetekst, een nieuwsbrief of een artikel is maakt dan niet zo veel uit. Wil je meer te weten komen over mij? Dat kan hier.

Ik als tekstschrijver in Den Bosch

Mijn werkwijze

Wat er ook geschreven moet worden, of het nu om een inspirerend verhaal over je merk of bedrijf gaat, om goed leesbare teksten voor jouw SEO-strategie, om een interessante blog om jouw expertise te showen of om een e-book in jouw tone of voice, waarmee jij jouw klanten laat zien dat jij weet waar je mee bezig bent, ik ga altijd eerst op onderzoek uit. Dat doe ik door de juiste vragen te stellen over het doel van de tekst en de aard van het bedrijf erachter. Vervolgens lees ik me in over het onderwerp en schrijf ik de tekst. SEO-optimaal? Jij geeft mij de zoekwoorden (of ik laat iemand een zoekwoordonderzoekje doen) en de doelgroep en ik zorg ervoor dat zowel mens (doelgroep) als machine (Google) het heerlijk vindt om te lezen.

Kennismaken?

Neem contact op of kom langs in Den Bosch

Heb jij een tekstschrijver nodig in Den Bosch of omstreken? Ik kom er graag achter wat voor teksten jij precies nodig hebt, maak een gepaste offerte voor je en garandeer je dat je blij wordt van het eindresultaat. Stuur een mail naar joepklerx@jouwtekstman.nl, bel of WhatsApp me op +316 4807 2518.