SEO-Teksten

Worden gevonden én gelezen

SEO-teksten zijn er om gevonden te worden. Maar daar blijft het niet bij. Google wil namelijk ook dat de bezoeker de tekst daadwerkelijk leest. Leest de bezoeker de tekst niet of amper, dan zal hij ook minder goed scoren in Google. Ik schrijf teksten in de toon die past bij je bedrijf of merk, gericht op de bezoeker én optimaliseer ze voor Google. Het ene hoeft niet ten koste te gaan van het ander.

Mijn SEO-teksten zijn altijd

In de juiste stijl geschreven

De stijl die past bij jouw bedrijf of merk

De juiste tone of voice die de kernwaarden van jouw bedrijf of merk weerspiegelen. Een voorbeeld: “U zult significante, procentuele stijgingen zien in uw maandelijkse verkopen” en “Jouw sales zullen de lucht in schieten als de vlieger van vierjarige Freek met windkracht 7” zeggen allebei hetzelfde, maar vanuit een hele andere tone of voice.

Gericht op de doelgroep

Met het doel die doelgroep te bewegen

En dat bewegen van die doelgroep kan op verschillende manieren gebeuren. Bewegen richting een contactmoment, richting een aankoop, of emotioneel bewegen, met bijvoorbeeld een sympathiek merkverhaal.

Geoptimaliseerd voor Google

Op basis van aangeleverde zoekwoorden

Dat optimaliseren doe ik door middel van een handige tool, waardoor ik met een paar kleine aanpassingen – zonder de toon, leesbaarheid of de ziel van de tekst te veranderen – de tekst optimaliseer op basis van de juiste zoekwoorden of zoekwoordcombinaties.

Compleet aangeleverd

Met de juiste meta-data

Ik lever SEO-teksten altijd aan inclusief de benodigde (en ook geoptimaliseerde) meta-data. Denk hierbij aan de paginatitel, de pagina-omschrijving, de koppen, subkoppen en eventueel ook de meta-beschrijvingen van afbeeldingen.

Blije voorgangers

Met sterke SEO-teksten

Nancy Schuurmans, Senior Content Marketeer Zelfstroom

“Hij ontwikkelde een verhalende stijl die perfect past bij het merk.”

Zelfstroom

referenties

“Joep is erg fijn om mee samen te werken. Hij is snel, schrijft vlot en levendig voor zowel de doelgroep als zoekmachines. Hij is in staat ingewikkelde onderwerpen eenvoudig uit te leggen en daarin een verhalende stijl te ontwikkelen die past bij het merk. Hij reageert altijd snel, helpt deadlines te bewaken en denkt oplossingsgericht met ons mee. Hij weet ook gemakkelijk de kern te doorgronden waardoor je goed met hem kunt schakelen over opdrachten. Ondanks dat we elkaar nog nooit in real life hebben ontmoet kan ik bijzonder goed met hem samenwerken.”

Wiljan Schelle, Mede-eigenaar Perfect-Sales

“Al vanaf het eerste contact werd duidelijk dat Joep weet waarover hij spreekt.”

Perfect-Sales

referenties

“Via een potentiële relatie zijn wij op het spoor gekomen van Joep. Na zijn blogs gelezen te hebben, zijn we enthousiast geworden over zijn manier van schrijven. Omdat we zagen dat Joep ook SEO-teksten schrijft, hebben wij hem benaderd voor het schrijven van geoptimaliseerde content voor betere online vindbaarheid. Al vanaf het eerste contact werd duidelijk dat Joep weet waarover hij spreekt. Hij heeft de opdracht goed begrepen, zich goed ingelezen in de materie en helemaal uitgewerkt naar onze wensen. De kwaliteit van de content gecombineerd met zijn snelle manier van communiceren maakt van Joep een prettige partij om mee samen te werken.”

Mattijs Janssen, eigenaar en marketeer Janssen.nl

“Wij werken samen met Joep vanwege zijn moderne en menselijke schrijfstijl.”

Janssen.nl

referenties

“Wij werken samen met Joep vanwege zijn creatieve inslag en moderne en menselijke schrijfstijl. Hij is scherp en analytisch en weet zich elke keer weer in te leven in het verhaal van de klant. Die informatie zet hij om in duidelijk leesbare teksten die de doelgroep raken.”

SEO-teksten nodig?