Copywriter Den Bosch

Op zoek naar een copywriter in Den Bosch?

Ben je op zoek naar een een goede copywriter in Den Bosch? Zoek niet verder. Met de doelgroep in gedachten, met het doel voor ogen en in de tone of voice van jouw bedrijf of merk, schrijf ik teksten die mensen bewegen. En dat bewegen kan emotioneel zijn, maar ook in de richting van een aankoop of een contactmoment. Dat hangt samen met jouw wensen en doelen.

Bekijk diensten

Wie ben ik?

Joep Klerx is JouwTekstman

Copywriter in Den Bosch

Mijn naam is Joep Klerx en ik schrijf copy onder het pseudoniem JouwTekstman. Ik ben als copywriter gevestigd in Den Bosch, maar ben ook veel in Waalwijk. Ik maak dankbaar gebruik van de vrijheid die ik heb als freelance copywriter, dus ben ik ook in Amsterdam en Eindhoven als copywriter te vinden. Naast het feit dat ik schrijven leuk vind, ben ik er ook echt van gaan houden om klanten positief te verrassen met fijne en goed werkende copy. Of dat nu in de vorm van een blog, een over-ons-tekst, een landingspagina of whitepaper is, dat maakt me niet veel uit.

Meer over mij

Ik als copywriter in Den Bosch

Mijn werkwijze

Of je nu short copy, long copy of UX-copy nodig hebt voor jouw website, webshop of applicatie; wat voor teksten jij ook nodig hebt, ik ben de copywriter in Den Bosch die je erbij helpt. Voordat ik begin met schrijven van de copy, zorg ik dat ik precies weet waar ik moet beginnen. Ik verdiep me in de doelgroep, het bedrijf of merk waarvoor de tekst geschreven moet worden én het doel van de tekst. SEO-optimale copy? Geen probleem. Lever mij de zoekwoorden aan en ik schrijf het lekker leesbaar voor de doelgroep én optimaal voor de zoekmachine.

Heb je een vraag?

Kennismaken?

Neem contact op of kom langs in Den Bosch

Heb jij een copywriter nodig in Den Bosch of omstreken? Ik kom er graag achter wat voor copy jij precies nodig hebt. Ik maak een offerte op maat en durf je te garanderen dat je blij zult zijn met het eindresultaat. Stuur een mail naar joepklerx@jouwtekstman.nl, bel of WhatsApp me op +316 4807 2518.