Recensies over mij.

Van marketingbureaus, dienstverleners, webwinkels, modemerken en andere bedrijven die je voor gingen.

Franka de Vilder – Programmamanager bij vanHarte&Lingsma

Joep is supergoed in het terugbrengen van ingewikkelde taal tot leesbare teksten die aanspreken.

vanHarte&Lingsma

referenties

“We hebben Joep voor verschillende soorten klussen gevraagd. Van een webtekst voor een training tot interviews en artikelen. Joep is supergoed in het terugbrengen van ingewikkelde taal tot leesbare teksten die aanspreken. Hij weet precies de juiste toon te raken waardoor je enerzijds verder wil lezen en precies begrijpt wat er staat. In onze teksten zijn we elke keer op zoek naar de balans tussen het verlangen van mensen aanspreken en hen wel ontmoeten waar ze zijn. Die vertaling weet Joep elke keer te maken. Het werken met Joep is fijn omdat hij echt begrijpt wat je bedoelt en goed doorvraagt waar dat niet zo is. Hij is daarnaast niet getrouwd met zijn teksten, dus denkt echt mee met wat jij nodig hebt. Daarnaast schakelt hij snel en denkt hij mee, ook buiten zijn vakgebied. Hij is scherp met deadlines en komt zijn afspraken na.”

Sam Koekoek, CEO & Co-Founder bij Klearly

“Joep hielp ons ook met de copywriting voor onze app, wat een vak apart is van lange teksten.”

Klearly (voorheen LemonPay)

referenties

Het was super om met Joep te werken. Hij wist zich snel in te leven in ons vakgebied, wat vrij technisch is (en niet makkelijk) is. Wij zagen snel de diepgang in de teksten, wat het interessant maakte voor onze klanten om te lezen. Joep hielp ons ook met de copywriting voor onze app, wat een vak apart is van lange teksten, gezien alles in enkele woorden duidelijk moet zijn. De UX-copy die Joep schreef was super en beviel ons erg.”

Leon Geboers, Client Lead bij Megawatt Agency

“Joep hielp ons om maximale waarde uit elk medium te halen!”

Megawatt Agency

referenties

“Joep is als copywriter heel fijn om mee samen te werken. Hij schakelt snel zonder het doel van de opdracht uit het oog te verliezen en zijn schrijfstijl leest prettig en is to-the-point. Daarnaast denkt hij ook na over waar een tekst geplaatst wordt en hoe/wanneer een ontvanger de tekst tot zich neemt. Van etiket tot website, Joep hielp ons om maximale waarde uit elk medium te halen!”

Willem Mulders, oprichter Personal Protein

“Joep vindt altijd de perfecte balans tussen een lekkere weglezer en een sterk inhoudelijk verhaal.”

Personal Protein

referenties

“Joep heeft een fijne, vlotte schrijfstijl die tot de verbeelding spreekt en uitnodigt om verder te lezen. Hij is heel fijn in de afstemming en gaat verder dan alleen een lekker stukje tekst schrijven. Hij verdiept zich voor iedere opdracht ook écht in de inhoud, waardoor bij ieder stuk tekst de perfecte balans ontstaat tussen een lekkere weglezer en een goed samenhangend, inhoudelijk verhaal.”

Mattijs Janssen, eigenaar en marketeer Janssen.nl

“Wij werken samen met Joep vanwege zijn moderne en menselijke schrijfstijl.”

Janssen.nl

referenties

“Wij werken samen met Joep vanwege zijn creatieve inslag en moderne en menselijke schrijfstijl. Hij is scherp en analytisch en weet zich elke keer weer in te leven in het verhaal van de klant. Die informatie zet hij om in duidelijk leesbare teksten die de doelgroep raken.”

Juul Smit, Coördinator Online Magazine Bol.com

“Hij kan zich goed inleven in de doelgroep en schrijft to-the-point.”

Bol.com

referenties

“Joep schrijft op een heel actieve, leuke en inspirerende manier. Onderwerpen waar normaal ‘niet zoveel mee te beleven valt’, worden levendig omschreven door Joep. Hij kan zich goed inleven in de doelgroep en schrijft to-the-point. Ook is hij flexibel en snel in zijn communicatie. Fijn om mee te werken!”

Steffi de Haan, eigenaresse Merklab

“Hij werkt snel, nauwkeurig en denkt mee.”

Merklab

referenties

“Joep van JouwTekstman is erg fijn om mee samen te werken. Dit komt onder andere door zijn positieve kijk en aanstekelijke enthousiasme. O, en hij schrijft goede teksten natuurlijk! Ik heb Joep gevraagd de website teksten te schrijven voor een van mijn klanten. Hij had hierbij aan een woord genoeg. Hij werkt snel, nauwkeurig en denkt mee. Met Merklab maken wij de belofte om Van Opmerkelijke Meerwaarde te zijn voor onze klanten en in dit geval was Joep dat voor ons.”

Jan Jennissen, Head of Buying and Category Management Jumper de diersuper

“De eerste output van Joep was meteen raak!”

Jumper de diersuper

referenties

“Jumper de diersuper was op zoek naar een tekstschrijver. Voor enkele nieuwe websites moesten snel behoorlijk wat teksten worden herschreven. Belangrijk daarin was dat de teksten een eigen herkenbare sound zouden krijgen. Na wat belletjes kwamen we terecht bij Joep van JouwTekstman. Na zich te hebben ingelezen in onze branche kwamen Joep snel met de eerste output. Deze was meteen raak! De verdere teksten rolden als vanzelfsprekend snel en accuraat bij ons binnen. Wij zijn blij met de snelheid en het goede resultaat!”

Jules van der Werf – Managing Partner Bluefin

“We blijven graag gebruik maken van zijn diensten!”

Bluefin

referenties

“Joep snapt waar de mensen van Bluefin voor staan, misschien wel meer nog omdat het vrij dicht bij zijn natuurlijke schrijfstijl ligt. Teksten op onze site zijn herschreven en iedereen heeft nu een herkenbare profielschets. We blijven graag gebruik maken van zijn diensten!”

Ina Oome, eigenaresse INA! Marketing

“Joep schrijft creatief en inspirerend!”

INA! Marketing

referenties

“Joep schrijft creatief en inspirerend! Ook commerciële teksten optekenen en redigeren van bestaande teksten is hem op het lijf geschreven. Met plezier werk ik samen met Joep voor verschillende soorten opdrachtgevers en uiteenlopende projecten.”

Eelco Anneveldt – Creatief Directeur A.I. bij No Tomato

“Als je teksten wilt met een ziel, moet je bij Joep zijn.”

No Tomato

referenties

“Joep is een copywriter met een eigenschap die het verschil maakt tussen een gewone tekst en een goed verhaal: conceptueel inzicht. Joep heeft ons geholpen om vele stappen in een customer journey in te vullen. Hij las zich in, bereidde zich goed voor en bleef steeds creatief nadenken terwijl hij schreef. En dat zag je terug in het resultaat. Als je teksten wilt met een ziel, mag je nu ophouden met zoeken.”

Nancy Schuurmans, Senior Content Marketeer Zelfstroom

“Hij ontwikkelde een verhalende stijl die perfect past bij het merk.”

Zelfstroom

referenties

“Joep is erg fijn om mee samen te werken. Hij is snel, schrijft vlot en levendig voor zowel de doelgroep als zoekmachines. Hij is in staat ingewikkelde onderwerpen eenvoudig uit te leggen en daarin een verhalende stijl te ontwikkelen die past bij het merk. Hij reageert altijd snel, helpt deadlines te bewaken en denkt oplossingsgericht met ons mee. Hij weet ook gemakkelijk de kern te doorgronden waardoor je goed met hem kunt schakelen over opdrachten. Ondanks dat we elkaar nog nooit in real life hebben ontmoet kan ik bijzonder goed met hem samenwerken.”

Joost Roelen, eigenaar bij BURO PONZO

“Joep duikt in het onderwerp waarover hij schrijft en doet dit met veel precisie.”

BURO PONZO

referenties

“Joep heeft de websiteteksten voor een van onze klanten geschreven. De website staat inmiddels live en ziet er zowel qua design als tekstuele content verzorgd uit. Joep duikt in het onderwerp waarover hij schrijft en doet dit met veel precisie. De gewenste deadline werd al vroegtijdig en naar grote tevredenheid behaald.”

Nienke Appels – Brand Strategist A.I. voor Cargo Logistics B.V.

“Door Joeps teksten is het nu snel duidelijk wat ons uniek maakt.”

Cargo Logistics B.V.

referenties

“De tekst op onze website was saai, verouderd en bestond te veel uit logistiek jargon. Ons doel was duidelijk, maar hoe we dit nou konden verwoorden wisten we niet goed. Vandaar dat wij Joep hebben ingeschakeld. Na een prettig telefoongesprek kwam Joep terug met goede, duidelijke teksten die veel beter bij onze organisatie passen. Het is nu snel duidelijk voor onze klanten wat wij nou precies doen, en wat ons als bedrijf uniek maakt.”

Robbert Leenaarts, oprichter Backpackblog.nl

“Artikelen die Joep schrijft hebben een eigen ziel.”

Backpackblog.nl

referenties

“Als ik een verhaal lees, wil ik er onderdeel van zijn. En ik wil niet het zoveelste saaie artikel vol met keywords lezen, maar iets wat boeit. Noem het een artikel met een eigen ziel. Dit zijn juist dingen waar Joep waar voor zorgt. De manier van schrijven, vaak met allerlei details, is erg pakkend en zorgt ervoor dat lezen nooit saai wordt.”

Esmee van de Pol, Mede-oprichter March

“Joep schrijft ogenschijnlijk makkelijk inspirerende teksten.”

March the Label

referenties

“Joep schrijft makkelijk inspirerende teksten. Het fijne aan Joep is dat hij na een gesprek over ons merk goed weet op welke manier hij merkgericht moest schrijven, waardoor teksten die volgden vaak in één keer raak waren.”

Rob van Ravenstein, Oprichter Laauw

“Hij verbaast me regelmatig met zijn scherpzinnigheid en originaliteit.”

Laauw

referenties

“Joep is een tekstuele duizendpoot en verbaast me regelmatig met zijn scherpzinnigheid en originaliteit. Hij voorzag de hele website van Laauw van passende teksten.”

Edwin Fagel, Hoofdredacteur Roofs

“Hij weet complexe materie op een heldere manier over te brengen.”

Roofs

referenties

“Joep schrijft voor onze specialistische vakbladen voor de dakenbranche onderhoudende en vlot leesbare artikelen, toegespitst op de doelgroep. Hij heeft het vermogen om enthousiasmerend te schrijven over de meest uiteenlopende (internationale) daken en daarbij weet hij de vaak complexe materie op een heldere manier over te brengen. De samenwerking met hem bevalt bovendien zo goed omdat hij de deadlines goed in de gaten houdt en als het nodig is snel en accuraat kan werken. “

Michelle Verhoeven, Marketing Manager Klerx Schoenen

“Joep heeft een frisse en commerciële blik die wij zeker konden waarderen.”

Red Rag

referenties

“Joep heeft zich in de periode bij Klerx schoenen laten zien als een betrokken collega die naast z’n vlotte pen ook een vlotte babbel heeft. Hij heeft bij ons allround marketing werkzaamheden uitgevoerd waaronder het schrijven van blogs, social media berichten en teksten voor beursflyers. Joep heeft een frisse en commerciële blik die wij zeker konden waarderen.”

Rolf Balkenende, oprichter Waalwijk Nieuws

“Joep heeft een vlotte schrijfstijl, is erg origineel en creatief.”

Waalwijk.nieuws.nl

referenties

“Joep schreef geregeld een column voor onze nieuwssite en dat leverde altijd veel positieve en leuke reacties op. Hij heeft een vlotte schrijfstijl, is erg origineel en creatief. Bovendien is het fijn werken met Joep. Ik kan hem zeker aanbevelen!”

Thomas Klijn, WoW!Keukens

“Aan een telefoongesprek had hij genoeg om de teksten te kunnen schrijven.”

WoW!Keukens

referenties

“Wij hebben Joep benaderd, omdat we iemand zochten die met de juiste woorden een leuk stukje over ons bedrijf kon schrijven. Tijdens telefonisch contact met Joep vertelden we het een en ander over ons bedrijf, wat genoeg was voor hem om de teksten te kunnen schrijven. Een week later hadden we een prachtig stukje tekst, het was in een keer raak. Joep, nogmaals bedankt!”

Christiaan Lommers – Eigenaar SmartStart

“Joep is iemand die snel en kritisch te werk gaat.”

SmartStart

referenties

”Joep, MijnTekstman. Na een aantal berichtjes over en weer via LinkedIn was het voor mij al snel duidelijk: dit was een persoon die mij niet alleen kon voorzien van goede en originele teksten voor de vernieuwde website van SmartStart, maar iemand die ook snel en kritisch te werk gaat. Joep heeft voldaan aan al mijn verwachtingen en ben heel blij met de samenwerking. Oprecht een tekstschrijver die ook betrokken wil zijn bij het bedrijf en je wil helpen met het vooruit helpen van je eigen business. Thanks Joep!”

Ranga Ahmad, eigenaresse Oiyá Woonaccessoires

“Joep heeft het voor elkaar gekregen om precies te verwoorden hoe ik het wilde.”

Oiyá Woonaccessoires

referenties

“Via internet bij Joep uitgekomen. Ik heb eerst zijn eigen blogs en verhalen gelezen, en vond zijn schrijfstijl erg verfrissend, makkelijk leesbaar en een tikkeltje humoristisch. Precies wat ik ook wilde voor mijn eigen webwinkel in woonaccessoires. Hoewel het concept dat ik heb zich niet direct leent voor een dergelijke schrijfstijl, heeft Joep het toch voor elkaar gekregen om precies te verwoorden wat ik wilde en hoe ik het wilde. Hier nam hij ook echt de tijd voor en vroeg meermaals feedback. Dik tevreden!”

Esther Nierop, eigenaresse Praktijk Samengezind

“Zijn vragen, het snelle schakelen en de doortastendheid hebben mij gefascineerd.”

Praktijk Samengezind

referenties

“JouwTekstman heeft de tekst van mijn website herschreven. Voorheen stonden er woorden, zinnen, zelfs een verhaal. Echter miste de boodschap die ik wilde overbrengen aan mijn publiek. De vragen, het snelle schakelen en de doortastendheid van JouwTekstman hebben mij gefascineerd. En om een relatief onbekend onderwerp in een korte tijd zo eigen te maken, om het vervolgens om te kunnen zetten in dat wat ik bedoeld heb, dat heeft me verwonderd. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!”

Sophie Letschert, marketeer Whello.nl

“Joep had meteen de juiste tone of voice te pakken voor onze doelgroep.”

Whello

referenties

“Joep van JouwTekstman heeft voor ons een aantal e-commerce marketing blogs geschreven. Hij had aan weinig woorden genoeg en had direct de juiste tone of voice te pakken voor onze doelgroep. Hij heeft goede teksten opgeleverd waarin zijn enthousiasme en humor goed naar voren komt. Daarnaast wist hij de onderwerpen van onze blogs goed en duidelijk uiteen te zetten. Zeker een aanrader!”

Wiljan Schelle, Mede-eigenaar Perfect-Sales

“Al vanaf het eerste contact werd duidelijk dat Joep weet waarover hij spreekt.”

Perfect-Sales

referenties

“Via een potentiële relatie zijn wij op het spoor gekomen van Joep. Na zijn blogs gelezen te hebben, zijn we enthousiast geworden over zijn manier van schrijven. Omdat we zagen dat Joep ook SEO-teksten schrijft, hebben wij hem benaderd voor het schrijven van geoptimaliseerde content voor betere online vindbaarheid. Al vanaf het eerste contact werd duidelijk dat Joep weet waarover hij spreekt. Hij heeft de opdracht goed begrepen, zich goed ingelezen in de materie en helemaal uitgewerkt naar onze wensen. De kwaliteit van de content gecombineerd met zijn snelle manier van communiceren maakt van Joep een prettige partij om mee samen te werken.”