SEO copywriter Den Bosch

Op zoek naar een SEO copywriter in Den Bosch?

SEO copy – in de vorm van bijvoorbeeld een optimale landingspagina – wordt veel te vaak alleen geschreven voor een zoekmachine als Google. Oftewel: er wordt vooral gekeken naar de juiste zoekwoorden op de juiste plek, zodat de pagina scoort in Google. Er wordt alleen vaak vergeten dat het uiteindelijke doel is dat mensen deze tekst lezen. Dus het allerbelangrijkste van deze SEO-copy blijft dat ze leuk, goed leesbaar en informatief zijn voor de lezer van vlees en bloed. Zoals deze pagina over de combinatie SEO copywriter Den Bosch bijvoorbeeld.

Hoe ik SEO-copy schrijf

Wie ben ik?

Joep Klerx is JouwTekstman

SEO copywriter in Den Bosch

Mijn naam is Joep Klerx en als JouwTekstman ben ik jouw SEO copywriter in Den Bosch?. Maar mijn copy stopt niet bij stads- of landsgrenzen, want ik graag dankbaar gebruik van het feit dat ik alleen een laptop en internet nodig heb om te kunnen werken. Je kunt me ook in Amsterdam, Eindhoven en Tilburg inschakelen als jouw SEO copywriter. Schrijven doe ik als sinds ik weet wat woorden zijn en het SEO-gedeelte heb ik mezelf aangeleerd. Zo schrijf ik op een manier dat jouw pagina goed wordt gewaardeerd door zowel Google als jouw doelgroep.

Ik als SEO copywriter in Den Bosch

Hoe ik te werk ga

Om te zorgen dat jouw website of -shop organisch vindbaar wordt in Google, kan ik meedenken in de SEO-strategie, over de juiste onderwerpen en de juiste zoekwoorden voor de landingspagina’s en vervolgens natuurlijk de pagina’s schrijven. Of je stuurt mij gewoon jouw strategie en de zoekwoorden op en ik schrijf de copy. Ik schrijf de uiteindelijke teksten altijd optimaal voor Google, gericht aan de lezer én in de tone of voice van jouw merk of bedrijf. Vooraf altijd een offerte, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Op zoek naar een SEO copywriter in Den Bosch?

Neem contact op

Heb jij een SEO copywriter nodig in Den Bosch of omstreken? Ik kom er graag achter wat voor teksten jij precies nodig hebt, maak een gepaste offerte voor je en garandeer je dat je blij wordt van het eindresultaat. Stuur een mail naar joepklerx@jouwtekstman.nl, bel of WhatsApp me op +316 4807 2518.