Teksten die bezoekers bewegen

Goede websiteteksten bewegen bezoekers. Dat kan gaan over emotioneel bewegen, met een sfeervolle tekst over je bedrijf, team of merk, maar ook over het bewegen naar een aankoop, met een sterke categorie- of producttekst.

Meer informatie

VAN A TOT WEBSITE TEKST

Goede vindbaarheid, nog betere leesbaarheid

SEO-teksten moeten niet alleen gevonden, maar ook gelezen worden. Grappig feitje: hoe beter ze gelezen worden, hoe beter ze ook weer gevonden worden. Een zogeheten opwaartse spiraal.

Alles over SEO-teksten

SEO-OPTIMALE TEKSTEN

Teksten die de weg leiden

Er leiden meerdere wegen naar Rome, maar met UX (User eXperience) Copywriting zorg ik ervoor dat die weg het kortst, het makkelijkst en het meest logisch is voor de bezoekers. Vooral bij apps en webshops een belangrijke manier om de gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren.

Meer weten?

UX Copy writing

Klanten binden

Het publiceren van een slechte blog is vergelijkbaar met een timmerman die met spijkers van papier-maché aan de slag gaat; het werkt niet. Maar een goed geschreven blog als onderdeel van een goede contentstrategie kan een hele goede manier zijn om klanten aan je te binden.

Blogs & Strategie

BLOGS & CONTENT STRATEGIE

Geoptimaliseerde contactmomenten

Het zijn contactmomenten waar met een een beperkt aantal woorden de boodschap overgebracht moet worden. Die woorden kunnen het verschil maken tussen wel of geen klik naar je website. Ik help je met het optimaliseren van de teksten voor die contactmomenten.

OVER SOCIAL

SOCIAL MEDIA & MAILINGS