7 redenen waarom je jezelf in moet schrijven voor een melding

#1 Je krijgt alleen een melding als ik een leuk, fijn, gezellig, inspirerend of kutverhaaltje schrijf.

#2 Het inschrijven zelf duurt superkort. Ik weet dat dit niet per se een reden is om het te doen, maar soms werkt het totale gebrek aan moeite motiverend om iets te doen. Daar komt de leus ‘met hetzelfde gemak gooi je het in de afvalbak’ ook vandaan denk ik.

#3 Je draagt aan helemaal niks bij. Soms is het ook fijn te weten dat je iets doet omdat je daar zelf zin in hebt, zonder dat je daar iets of iemand bij helpt. Toch?

#4 Vind je punt 3 niet sterk? Dan draag je bij aan een beter milieu omdat ik mijn verhaaltjes nooit uitprint, maar naar je toestuur per mail. Dat bespaar zo’n kwart boom per jaar.

#5 Mocht ik ooit al mijn beste verhaaltjes bundelen en er een boek van maken (spreekt punt 4 tegen, maar op deze website heerst complete anarchie) en vijf gratis exemplaren weggeven, dan zit jij automatisch bij de kanshebbers. Ik weet niet of ik dit ga doen.

#6 Op Instagram of Facebook of NU.nl ofzo scrollen als je op de wc zit is veel minder leuk dan een leuk en soms ziel-scrollend verhaaltje lezen van mij.

#7 Zijn zes redenen niet genoeg? OK. Bij iedere inschrijving krijg ik (Joep) een melding en dat is voor mij als een geluksmomentje vergelijkbaar met het geluk dat je voelde toen je klein was en op de kermis achter zo’n muntschuifapparaat stond en ineens een hele rits met munten naar beneden ratelden. Of met het geluksmomentje dat je voelde, die keer dat je na een lange wandeling op een warme zomerdag een beknellende ring van je opgezwollen vinger af wist te schuiven. Of met het geluksmomentje dat je voelde die keer toen het wc-papier na één keer vegen nog helemaal schoon was, beter bekend als een no-wipe, waardoor ik geneigd ben een dansje te doen als de peuter hieronder.

Dat wil je op je geweten hebben.

Schrijf je dus nu in!

[email-subscribers-form id=”2″]