24 december, 2020

Naar blog
Avonturen van.. Grappige stukken

Bucketlistdingetje

Het staat al jaren op haar bucketlist, maar ze heeft echt diep in haar ondeugendheid moeten graven om het daadwerkelijk te doen. Om het te dúrven doen. Ze heeft haar voluptueuze lichaam bedekt met een kanten, semi-doorschijnend lingeriesetje, haar benen zijn voorzien van door jarretels opgehouden stockings. Daarover haar badjas voor het schokeffect.

Ze steekt haar hoofd langs de gordijnen en kijkt vanuit de woonkamer de straat in. De pakketbezorger ziet haar, steekt een hand op en lacht vriendelijk. Zij bloost en trekt haar hoofd met een ruk weg. Dit is het moment. Ze kijkt nog een keer en ziet de man het pad oplopen richting de voordeur. Als hij nog 10 meter af te leggen heeft, rent ze de gang in, haalt ze een diepe teug adem en laat ze de badjas van zich afglijden.

Met fiere tepels doet ze de voordeur open. Hij kijkt haar aan, verplaatst zijn blik heel kort naar haar boezem en terug naar haar gezicht. Dan tikt hij met de pen in zijn hand op zijn borst, zegt droog ‘homo’ en overhandigt haar de pen: ‘hier tekenen, alstublieft.’

Plaats bericht

Your comment will be revised by the site if needed.