4 augustus, 2019

Naar blog
Grappige stukken

All-in gezelligheid

Waar de vaders samen met hun bierbuiken lui op hun stoel zitten en het bier in hun hand tegen hun bierbuiken die bierbuiken verklaart. Waar de kinderen te dik zijn maar daar door het voorbeeld van hun ouders geen complex van krijgen en daardoor maar door blijven schranzen in het hotel restaurant. Waar je de gezelligheid er bij het buffet bij moet verzinnen, omdat er naast het vreten en het slapen geen budget meer over was voor aankleding of kaarsjes of sfeer überhaupt.

Waar snelheid, kwantiteit en capaciteit het eenvoudig winnen van gezelligheid. Waar de moeders met overwegend korte en pittige kapsels door hun eierkoektieten en vetpenzen de doperwten en wortels op hun bord steeds missen en slechts de vette kroketten en de in de warmhoudbakken slap geworden gefrituurde frieten op een zo elegant mogelijke manier hun mikken in prikken.

Waar tussen 6 en 9 het buffet geopend is en de bakken met vreten constant bijgevuld worden. Waar opscheppen belangrijker is dan opeten en opruimen nog niet in mensen opkomt.

Waar het zwembad om 7 uur stipt open gaat en waar de eerste vaders zonder eigenwaarde vanaf 6 met de hele handdoekfamilie staan te wachten om een fort aan ligstoelen te kunnen veroveren, zodat de hele familie de hele dag optimaal op het ligbed aan het zwembad en in de zon met de lakeien om hen heen en de bar op loopafstand en de gore Russen en de enge Engelsen in de buurt volledig ongegeneerd en all-inclusive kunnen genieten.

Waar het polsbandje fungeert als enkelband, want aan die andere zijde van de hotelmuren zijn de voederbakken niet gratis te legen en is het drinken niet oneindig aan te slepen.

Waar met de normen uit het raam, de waarden door de nooduitgang de gezelligheid wel tijd kent – het all-in arrangement biedt maar tot 12 uur gratis alcohol in de bar – in het all-in hotelresort aan de Kroatische Rivièra.

“Wat hebben we het toch goed war joh.”

“Ja, al moet ik eerlijk zijn. Ik vond Turkije toch mooier hoor. De baco’s in dat hotel in Albir waren echt veel beter als deze.”

Plaats bericht

Your comment will be revised by the site if needed.